Barbier Veenendaal

Waar kunt u eigenlijk niet voor terecht als het gaat om uw haar? Bij de barbier in Veenendaal is zeker niet alleen aandacht voor de man en de baardgroei, maar kunt u ook gewoon voor een reguliere knipbeurt en ook als vrouw terecht. Bij de barbier in Veenendaal is men gewoon van alle markten thuis en kan er desgewenst extra aandacht aan de man en de baard geschonken worden.

De baard is terug, en hoe!

De baard is terug, en hoe. Mannen die eenmaal een leuke baard gecreëerd hebben, die willen die baard uiteraard steeds in goede conditie houden. Dat betekent dat u bij de barbier in Veenendaal bijvoorbeeld terecht kunt voor het laten trimmen van uw baard. Ook kan de baard door onze specialisten in model gebracht worden. Als u de barbier in Veenendaal na de behandeling weer verlaat, kunt u er echt weer even tegenaan. 

Barbier Veenendaal

Voor als u uw baard wilt laten verven of scheren is de barbier in Veenendaal het ideale adres

U bent bij de barbier in Veenendaal ook meer dan welkom als u uw baard wilt laten verven en zeker ook als u uw baard wilt laten scheren. De man die echt hecht aan een goede verzorging en er altijd netjes bij wenst te lopen, die laat meteen ook de neus- en de oorharen harsen. Dan bent u echt weer helemaal netjes en verzorgd.

Het adres voor heel veel extra’s als watergolven en haar kleuren

Ook voor de vrouw is er bij de kapper in Veenendaal behalve knippen erg veel extra’s. Het haar laten verven, het laten aanbrengen van watergolven, permanent zetten en het haar in model laten föhnen of opsteken. En dan vergeten we nog epileren of de wenkbrauwen laten verven. Alles is mogelijk bij de specialist in Veenendaal, die op basis van hun ervaring en expertise ook altijd eerlijk en deskundig advies kunnen geven. Wij zullen u altijd helpen bij het vinden van een kapsel dat aansluit bij uw persoonlijkheid.

Neem uw zoon of dochter gewoon mee

Als u dan toch naar de barbier in Veenendaal gaat om uw baard onder handen te laten nemen, neem uw zoon of dochter gelijk mee. Ook zij kunnen meer dan goed geknipt worden bij de veelzijdige kinderkapper in Veenendaal. En ook zij zullen de sfeer er als zeer plezierig ervaren. Kortom, iedereen kan prima terecht bij de kapsalon in Veenendaal. En het resultaat zal u altijd tevreden stemmen. Dat durven we best te beloven.