Dameskapper Veenendaal

Vol trots durven we te zeggen dat wij dé dameskapper van Veenendaal zijn. Daarvan is een steeds grotere groep vrouwen ondertussen ook overtuigd. Het is de brede en persoonlijke dienstverlening die een groeiende groep dames aanspreekt. Behalve dat we bekend staan als een uitstekende dameskapper, kunnen wij ook perfecte behandelingen bieden aan zowel mannen als kinderen.

U kunt rekenen op een hecht en professioneel team

Haarmode leeft bij ons écht. Het team waarmee u als klant van de dameskapper te maken krijgt is hecht en professioneel. Telkens weer werken zij als dameskapper vol overgave aan uw kapsel. Behalve voor het knippen van het haar, bent u in Veenendaal bij de dameskapper ook meteen aan het juiste adres als het gaat om bijvoorbeeld kleuren, föhnen, opsteken, watergolven en het aanbrengen van permanent In feite kunt u zeggen dat we alle facetten van het kappersvak tot in de finesses beheersen. Er is geen enkele behandeling die we uit de weg gaan of die ons professionele team niet in de vingers heeft. Ook dus als u man bent en voor de kinderen. Die kunt u dus gewoon meenemen naar onze altijd gezellige salon in Veenendaal.

Dameskapper Veenendaal

Als dameskapper in Veenendaal zijn we er natuurlijk ook voor het kleuren van het haar

Zoals we de schaar hanteren om u een nieuw kapsel te knippen, gebruiken we ook de tondeuse, epileren we en bent u bij ons als dameskapper in Veenendaal aan het juiste adres voor het wassen, knippen en drogen van uw haar. U wilt uw haar in model geföhnd hebben? Ook dat is voor ons als dameskapper geen enkel probleem. Zoals het een goede dameskapper betaamt, kunnen wij ook op perfecte wijze uw haar kleuren. 

https://www.high-endrolex.com/42

Ook voor het beste advies, voor jonge kinderen en voor mannen met baarden

Ons team geeft u graag advies als het gaat om alles wat met uw haar te maken heeft. Ze zijn steeds op de hoogte van de trends en kunnen heel aardig inschatten of een nieuw kapsel bij uw persoonlijkheid gaat passen. Mannen met baarden en jonge kinderen, we maken geen enkel verschil en iedereen kan prima bij de dameskapper van Veenendaal terecht. Ons hechte en professionele team beheerst de fijne kneepjes van het kappersvak. Maak er gebruik van.

Voor epileren en het verven van de wenkbrauwen

Vergeet zeker niet uw bovenlip, wangen en kin te laten epileren door onze specialisten. Dat doen ze met behulp van touw. U kunt overigens ook meteen heel uw gezicht laten epileren, zoals u ook voor het verven van de wenkbrauwen bij ons aan kunt kloppen.