Hairextensions Veenendaal

Wilt u graag hairextensions in Veenendaal laten zetten? Kom naar Cut and More, de plek waar haarmode écht leeft. Hairextensions kunnen een mooie toevoeging zijn voor een unieke uitstraling. Ons professioneel team werkt met plezier en passie aan uw kapsel. Wilt u uw haar laten kleuren, opsteken, watergolven of verzorgen? Ook dan bent u van harte welkom bij onze salon in Veenendaal. Elk kapsel is uniek en we weten precies wat er met uw haar mogelijk is. We zorgen ervoor dat we helemaal up-to-date zijn omtrent de nieuwste haartrends en we zorgen ervoor dat uw looks bij uw persoonlijkheid passen!

hairextensions Veenendaal

We creëren een langere haarlengte door hairextensions

Als u graag een langere haarlengte wilt hebben, maar uw eigen haar nog lang niet de gewenste lengte heeft, dan kunnen hairextensions een oplossing bieden. Het kan voorkomen dat uw eigen haar niet wil groeien door verkeerde verzorging, maar genen spelen ook een grote rol. Door hairextensions te laten zetten, creëert u meer lengte. Desondanks blijft uw haar er natuurlijk uitzien. We zetten de extensions met zorg, zodat het net lijkt alsof het echt uw haar is.

Meer volume in je haar

Vindt u dat uw kapsel wel wat meer volume kan gebruiken? Heeft u redelijk dun haar of wellicht plekken waar minder haar aanwezig is? Dan zijn hairextensions een goede oplossing om een kapsel met meer volume te creëren. We zorgen ervoor dat de extensions op een natuurlijke manier in uw kapsel worden verwerkt en streven naar een haar transformatie waar u elke dag weer vrolijk van zult worden!

Soorten hairextensions in Veenendaal

Er zijn verschillende soorten hairextensions die u kunt laten zetten. Ze hebben elk hun eigen voordelen. Wil je bijvoorbeeld tijdelijk extensions voor een feest of andere bijzondere gelegenheid, dan zijn clip-in extensions een goede oplossing. We creëren op die manier een mooi en vol kapsel. Clip-extensions met krullen zijn ook mogelijk en kunnen een unieke uitstraling bieden. Als u vrij dun haar heeft, dan kunnen wire extensions een goede oplossing zijn om uw kapsel op te vullen. Deze extensions zitten vast aan een dun draadje en zijn veel lichter dan clip-in extensions. Als je een oplossing zoekt voor de lange termijn, dan kunnen we ook permanente extensions zetten. De extensions worden dan plukje voor plukje aan uw eigen haar bevestigd en blijven rond de 3 tot 4 maanden zitten. 

Maak een afspraak als u hairextensions wilt laten zetten

Wilt u graag hairextensions in Veenendaal laten zetten? Maak dan makkelijk online een afspraak. U kunt zo zelf een tijd en datum uitkiezen waarop wij nog beschikbaar zijn. Tot ziens bij styling salon Cut and More in Veenendaal!