Kapsalon Veenendaal

Dat een kapsalon veel meer is dan een plaats waar u alleen uw haar laat knippen, bewijst wel de kapsalon in Veenendaal. In onze salon is zoveel meer mogelijk dan alleen uw haar laten knippen. Maak er gebruik van en neem ook de rest van uw gezinsleden mee. Want behalve een dameskapper, kunnen wij ook mannen en kinderen van dienst zijn.

Wij als kapsalon in Veenendaal zijn er voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden

We zijn er als kapsalon in Veenendaal voor zowel dames, heren als kinderen van alle leeftijden. Als u zoekt naar een kapsalon in Veenendaal waar de passie voor haar voelbaar is, dan hebt u die gevonden. Ons team werkt buitengewoon professioneel en is hecht. Bovendien weten ze steeds alles over de nieuwste trends en geven ze u alleen het beste en eerlijk advies. Uw kapsel moet aansluiten bij uw persoonlijkheid. Ons team kan dat prima inschatten. 

Kapsalon Veenendaal

Prima uit de voeten met zowel de schaar als de tondeuse

Het is altijd goed toeven in de gezellige kapsalon in Veenendaal. Behalve dat u er voor een nieuw kapsel kunt kiezen, is het ook meteen de ideale plaats om uw haar te laten kleuren, föhnen, opsteken, watergolven en verzorgen. Uw haar is bij kapsalon Cut and More altijd in goede handen.

Onze specialisten kunnen prima uit de voeten met de schaar en met de tondeuse. Ze kunnen met touw epileren en desgewenst uw wenkbrauwen van een kleurtje voorzien. In model föhnen? Ook al geen enkel probleem. Wilt u alleen de zijkanten laten knippen of zou u graag figuren getekend willen zien aan de zijkant van uw haar? Niets is bij de beste kapsalon in Veenendaal onmogelijk. Hebt u een bepaald kapsel in uw hoofd? Bespreek het gewoon met een van onze specialisten. 

Het totaalplaatje moet kloppen, uw kapsel en uw persoonlijkheid moeten in overeenstemming zijn

Het gaat bij de kapsalon in Veenendaal om het totaalplaatje. Dat moet kloppen. Uw haar en uw persoonlijkheid moeten naadloos op elkaar aansluiten. Uiteraard beheersen onze medewerkers alle kneepjes van het vak. Watergolven, permanenten, de verzorging van het haar? U kunt zich geen betere partner wensen dan ons, wij van kapsalon Veenendaal. 

Een totaalbehandeling en dat voor heel uw gezin. Dat is wat de specialist in Veenendaal u kan bieden. Geniet van de ervaring en de expertise van het team en uiteraard ook van de gemoedelijke sfeer en heerlijke koffie in de salon in Veenendaal.