Kapper Veenendaal

Trots zijn we op het feit dat we ons ondertussen de kapper van Veenendaal mogen noemen. Het tekent het uitstekende werk dat door ons team geleverd wordt. Want zij staan symbool voor de populariteit van de kapper in Veenendaal, waar zowel dames, heren als kinderen van alle leeftijden terecht kunnen.

De medewerkers van de kapper in Veenendaal kennen alle laatste trends

Een goede kapper moet simpelweg alles kunnen. Het vak mag voor de specialist geen geheimen hebben. Het is bij ons als dé kapper van Veenendaal aan de orde. Steeds zijn we op de hoogte van de laatste trends en onze dienstverlening is zeer veelzijdig. Zo zijn we er van het epileren van de bovenlip tot aan het knippen van de baard van de man. De service die we bieden is ongekend. De passie straalt van het team af en zo goed als alles is mogelijk. De kapper in Veenendaal gebruikt even gemakkelijk de schaar als de tondeuse en ook voor bijvoorbeeld alleen de zijkanten knippen kunt u prima in onze gezellige salon terecht. 

Kapper Veenendaal

Ook voor kleuren, föhnen en het aanbrengen van watergolven

Kleuren, föhnen, het aanbrengen van watergolven en permanent. Het opsteken van het haar en het haar in model föhnen of op een andere manier in het gewenste model brengen. Het zijn net als epileren en het verven van de wenkbrauwen werkzaamheden die we probleemloos en altijd perfect uitvoeren. 

Sluit uw kapsel aan bij uw persoonlijkheid?

U kunt bij de kapper in Veenendaal ook altijd terecht voor het beste advies. U wilt een nieuw kapsel? Als geen ander is ons team in staat om in te schatten of een bepaald kapsel aansluit bij uw persoonlijkheid. Ons team weet als geen ander dat iedereen uniek is en dat uw looks aan moeten sluiten bij dat wat u als persoon zo bijzonder maakt. Ook voor speciale behandelingen kunt u prima bij ons in Veenendaal terecht. U wilt alleen de zijkanten laten knippen, u wilt figuren in uw haar aan laten brengen? U wilt als man uw baard laten trimmen of u wilt graag dat uw neus en oorharen geharst worden? Ook dat is in de salon in Veenendaal geen enkel probleem. 

Als kapper moet u tegenwoordig dynamisch zijn en wordt van u verwacht dat u alles aan kunt bieden. Wij zijn er trots op dat wij dat ook daadwerkelijk kunnen. Niet voor niets worden we dé kapper van Veenendaal genoemd. En die eretitel willen we graag behouden.